Høst: Håndplukket i 18kg kurve af omhyggeligt udvalgte klaser.
Druer: Garnacha Tintorera, Graciano, Tempranillo, Monastrell, Garnacha og Malvasía.
Maceration i 12-14 dage. Hver sort er fermenteret for sig i åbne egetønder med drueskindet.
Malolaktisk gæring i 8 måneder, derefter stukket sammen, og modnet i 24 måneder.
Farve: Ren, lys, med kirsebær og en violet ydre kant.
Næse: Aromaer af moden frugt, krat, timian, rosmarin, cedertræ, urøget cigar og læder.
Smag: Meget blød i ganen, glycerisk. Man fornemmer et punch af promiller, men er godt integreret. Fyldig, meget livlig syre, der gør den frisk i munden, mellemlang finish og ganske afbalanceret.
Servering: 14-16 grader
Fil·loxera & Cia, El Cordero y las Vírgenes
Urter, cedertræ, frisk cigar, læder
På lager: På lager
Der kan være mere vin i kurven
Kategorier: Rødvin, Spanien, Vine
Tags: Fil·loxera & Cía, Minimal indblanding, Naturvin, Vildtgæret
Stk | Pris |
---|---|
1+ | 230,00kr. |
6+ | 200,00kr. |
Producent | |
---|---|
Land | Spanien |
Område | Valencia |
Druetype | Garnacha, Garnacha Tintorera, Graciano, Malvasía, Monastrell, Tempranillo |
Indhold | 75cl |
Gæringstype | Vildgæret/natur |
Ståltank | Nej |
Fad | Fransk eg |
Alkohol | 15% |
Årgang | 2018 |
Sulfitter | Indeholder sulfitter |