Høst: Høstet ved daggry fra usprøjtet mark i 2. uge af september 2021
Druer: 100% Xarel·lo
Druerne er knust og presset straks ved ankomsten og saft bundfældet. Første fermentering: Temperaturstyret gæring (14-16 ºC) i rustfri ståltanke. Filtreret og fermenteret færdig med skaller i 2 måneder før kold stabilisering. Anden gæring: mindst 15 måneder i flaske.
Farve: Lys gylden
Næse: Frisk frugtdrevet, med citrusnoter og antydninger af æbler og pærer, sammensat af krydderier og ristede brioche-aromaer.
Smag: Ganen er frugtdrevet, men alligevel cremet, elegant og med lang længde i smagen og ‘drinkability’.
Servering: 6-8 grader.
Lobban Wines, Babito Brut
100% Xarel·lo, cremet og elegant.
På lager: På lager
Der kan være mere vin i kurven
Kategorier: Mousserende, Spanien
Tags: Cava, Kulturgæret, Lobban Wines, Mousserende
Stk | Pris |
---|---|
1+ | 135,00kr. |
6+ | 122,00kr. |
Producent | |
---|---|
Land | Spanien |
Område | Penedes |
Druetype | Xarel·lo |
Indhold | 75cl |
Gæringstype | Kulturgæret |
Ståltank | Ja |
Alkohol | 12,5% |
Årgang | 2021 |
Sulfitter | Ikke tilsat sulfitter |